ESSAY ON EVOLUTION

essay writing service TOP 10 LEGIT ESSAY WRITING SERVICES Top 10 Legit Essay Writing Services The solely way to succeed in the course of the educational course is to go for skilled service…

Smartphone

独家优惠奖金 100% 高达 1 BTC + 180 免费旋转




Hva skjer i kryptomarkedet?

Kryptovaluta, en berg og dalbane. Det svinger godt! hodl? buy? sell? panic?

kilde-linker er under hver sak.

Nyheter fra Japan

Japan annonserte at de vil iverksette tiltak mot kryptobørser som ikke overholder finansdepartementets kundesikring og antihvitvaskingstiltak. Det er en sjanse for at FSA på ubestemt tid vil stenge flere og flere børser. Denne prosessen vil sikre at alle børser får på plass rammene som er nødvendige for å beskytte forbrukerne. Hvilke børser / tjenester som vil bli rammet vet vi p.t. ikke, men det er åpenbart at slike nyheter har rystet en del investorer — noe som bidrar til nedgang i markedet.

Pressemelding fra SEC

U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) gav nettopp ut en pressemelding vedrørende potensielt ulovlige kryptovaluta-børser. Ettersom disse børsene har blitt et vanlig sted å kjøpe og selge ICO-tokens og andre kryptovaluta som anses som verdipapirer ifølge lovverket, må disse børsene oppfylle SECs krav til nasjonale verdipapir-børser for å være unntatt registrering.

Denne pressemeldingen er i tråd med SECs merknader i fra høringen vedrørende kryptovaluta avholdt i februar. SEC er bekymret over at mange brukere antar at børsene oppfyller SECs krav til verdipapir-børser, men i realiteten er det få, om noen, kryptovaluta-børser som oppfyller disse kravene. Potensielt kan brukere av disse børsene utsettes for ulovlige handlinger.

Dette er trolig en påminnelse som tar sikte på å skape mer årvåkne og bevisste brukere. SEC sikrer seg ved å varsle brukerne om at disse børsene ikke nødvendigvis er SEC-regulerte. De sier ikke at disse børsene må reguleres for å fortsette driften.

Oppdaterting MT.Gox — 8. Mars 2018

Bobestyreren i Mt. Gox har solgt Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH)
for ca 405 millioner USD i perioden Desember 2017 — Februar 2018.

Beløpet tilsvarer samme sum som Mt.Gox er skyldig kreditorene sine.

Nærmere informasjon om salget ble publisert 7. Mars av bobestyrer Nobuaki Kobayshi. I følge kreditorrapporten likviderte forvalteren ca 36 000 Bitcoin (BTC) og 34 000 i Bitcoin Cash (BCH) ut av. Det er ca 160 000 BTC/BCH igjen av boet.

Kobayashi forklarer at han anså det som nødvendig og rimelig å selge unna en viss mengde med BTC og BCC, og at de jobbet for å oppnå så høye priser som mulig i lys av markedsprisen på dette tidspunktet.

Rykter om Binance hack

Nei, Binance ble ikke hacket.

Det var brukerkontoer som ble kompromittert og det ser ut til å være en dårlig API integrering som hadde sikkerhetshull. Binance ble ikke hacket, men noen brukere ble. Dette er en viktig påminnelse om å være veldig forsiktig når du benytter verktøy som bruker API tilkoblinger til børskontoen, og aldri ha mesteparten av beholdningen din på børsen i det hele tatt.

Åpen invitasjon til alle krypto-interesserte.

Kryptoteket er et norsk samfunn innenfor Kryptovaluta som drives med hjelp fra hundrevis av aktive medlemmer på hobbybasis.

Vi har samlet den norske befolkningen for å bygge nettverk, diskutere relevante saker, og å dele aktuelle nyheter fra kryptoverdenen.

Vår største kommunikasjonsplatform er discord. Her diskuteres emner som #mining #ICO’s #masternodes #Coin trading #skatt, #nyheter fra kryptoverden, for å nevne noe.

Du ønskes velkommen :-)

Add a comment

Related posts:

Understanding the core concepts of Redux

Disclaimer for anyone who finds this article: I’m not an expert on either React nor Redux, and I’m writing this article mostly for myself to note down my thoughts. Feel free to correct me if anything…

Sentence Iota Seeds

A quick response to https://medium.com/iota-demystified/is-a-memorable-sentence-a-safe-iota-seed-14072528f608. Yes, it may be hard (admittedly, currently impossible, but with a considerably smaller…

Mudbound Finds a New Artistic Way of Representing the Brutality of Racism

MUDBOUND -2017- Dir. Dee Rees//Starring: Carey Mulligan, Jason Clarke Jason Mitchell, Mary J. Blige, Rob Morgan, Jonathan Banks, Garrett Hedlund Dee Rees’ Mudbound is a story about war. No, it is not…